Profil perusahaan

INT METAL PRODUKSIA CO., LTD dumunung ing Kutha Fabrication paling gedhe - Dongguan, China.
Pengalaman 12 taun kanggo manufaktur kanggo kontak Elektronik, rivet kontak, lapisan logam klambi, inlay salaka & jalur onlay, tembaga & foil, tembaga & foil, tembaga fosfor lan tembaga beryllium lan sawetara bahan & produk logam liyane.
 
Kanthi sudhut, produk kita digunakake ing
kekuwatan, listrik, elektronik, energi, mesin, militer, penerbangan, transportasi, konstruksi, dekorasi lan sawetara industri cahya liyane.

Kanthi tim sing berpengalaman lan profesional, kita wis ngekspor produk kita menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing saindenging jagad, utamane Amerika Lor, Eropa lan Asia Tenggara. Produk kita nyenengake reputasi sing apik ing antarane para pelanggan.

Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo nyukupi syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan kanthi lengkap.
Kajaba iku, kita wis entuk ISO9001-2015, lan kita nggarap OEM lan ODM.

Para pelanggan sambutan, mitra bisnis lan kanca saka kabeh ndonya supaya bisa ngubungi kita supaya entuk kerjasama sing padha!