CuBe2 Tembaga Beryllium

CuBe2 Beryllium Copper yaiku campuran aloi Tembaga Beryllium sing paling umum lan terkenal amarga kekuatan lan kekerasane dibandhingake karo tembaga komersial. CuBe2 Beryllium Copper ngemot persetujuan. 2% beryllium lan entuk kekuwatan tegangan sing paling gedhe bisa ngluwihi 200 ksi, nalika kekerasan nyedhaki Rockwell C45. Kangge, konduktivitas listrik minimalake 22% IACS ing kahanan umur.
CuBe2 Beryllium Copper uga menehi resistensi sing luar biasa kanggo stres santai ing suhu Suhu
View as  
 
  • CuBe2 Beryllium Copper Strip minangka campuran tembaga Beryllium tembaga sing paling umum lan misuwur amarga kekuatan lan kekerasan sing dibandhingake karo wesi tembaga komersial. CuBe2 Beryllium Copper Strip ngemot kesepakatan. 2% beryllium lan entuk kekuwatan tegangan sing paling gedhe bisa ngluwihi 200 ksi, nalika kekerasan nyedhaki Rockwell C45. Kangge, konduktivitas listrik minimalake 22% IACS ing kahanan umur.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.