C24000 Kuningan Strip

C24000 Kuningan Strip digunakake kanggo pipa tembok lancip, bantalan lan bahan bangunan, kinerja mekanik tegangan apik, kekuatan dhuwur, plastisitas apik, resistensi karat sing dhuwur.
View as  
 
  • Coil Strip H80 Brass: isi tembaga 80%, duwe kinerja sing padha karo H85, kekuatan sing luwih dhuwur, plastisitas sing luwih apik lan resistensi korosi sing luwih dhuwur. , Biasane digunakake minangka tabung tembok lancip, jambatan kertas tabung lan piranti bangunan omah.

  • C24000 CuZn20 Strass Kuningan kanthi Cu 80%, digunakake kanggo pipa tembok tipis, goncengan lan bahan bangunan, kinerja mekanik tegangan apik, kekuatan dhuwur, plastisitas apik, tahan karat.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.