Tembaga PCB

Strip tembaga PCB duwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat olahan, sing bisa dikepang lan kurang ajar.
View as  
 
 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.