C5210 Strip Gangsa

C5210 Strip Gangsa, konduktivitas sing cukup ndadekake komponen konduktif musim semi. Iki ora tahan kanthi tahan, duwe tahan karat sing apik banget lan bisa gampang dipasang.
View as  
 
  • Strip Ramon CuSn8 Phosphor duweke sifat spring paling apik ing kabeh 500 seri Phonor Bronze. Kekerasan, kekuwatan sing dhuwur, ditambah karo formability lan resistensi sing lemes kanggo nggawe kesel iki, pilihan sing paling apik ing endi formasi lan fungsi sing paling abot kudu ditemoni.

  • C52100 Strip Gangsa sing konduktivitas sing nyukupi ndadekake komponen konduktif musim semi. Iki ora tahan kanthi tahan, duwe tahan karat sing apik banget lan bisa gampang dipasang.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.