C28000 Kuningan

C28000 Kuningan Strip, yaiku tembaga umume rata-rata 62% saka tembaga biasa, sifat mekanik sing apik, plastisitas sing apik ing kahanan sing panas, uga apik ing kahanan kadhemen, machinability sing apik, kurang ajar lan welding, resistensi korosi sing apik, nanging gampang retak karat.
View as  
 
  • H62 Kuningan Strip Roll karo konten tembaga 62%, duweni sifat mekanik sing apik, plastisitas sing apik ing kahanan panas lan plastis ing kahanan kadhemen, machinability apik, kurang ajar lan welding, tahan karat. Kajaba iku, rega murah lan jinis tembaga sing umume digunakake.

  • C28000 CuZn38 Kuningan Strip, yaiku tembaga sing rata-rata udakara 62% saka tembaga biasa, sipat mekanik sing apik, plastisitas sing apik ing kahanan panas, uga apik ing kondonasi kadhemen, machinability sing apik, kurang aos lan las, tahan karat sing apik, nanging gampang dicekel sajrone karat.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.