C5100 Strip Gangsa

C5100 Bronze Strip, kanthi komposisi nominal 94.80% tembaga lan 5.0% timah, deoksidasi kanthi fosfor 0.2% paling akeh digunakake saka fosfor.
View as  
 
  • Strip Gangsa CuSn5 Phosphor nduweni kekuwatan lan dhuwure dhuwur, lemes lan karakteristik musim semi, ketahanan karat banget, daya tahan kanggo layanan sing abot, kuwalitas sing apik karo gesekan kurang lan resistensi nyandhang sing luwih dhuwur, luwih unggul mbentuk lan muter, tahan relaksasi stres lan sifat gabung sing apik.

  • C51000 Strip Gangsa kanthi komposisi nominal 94.80% tembaga lan 5.0% timah, deoksidasi kanthi fosfor 0.2% paling akeh digunakake saka fosfor.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.