Tembaga Murni

Tembaga murni iku alus lan lemes; lumahing sing seger nduweni warna abang-oranye. Iki digunakake minangka konduktor panas lan listrik, nduweni konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat pangolahan, sing bisa dilas lan disaring.
View as  
 
  • Strip tembaga murni iku alus lan gampang dilalekake; lumahing sing seger nduweni warna abang-oranye. Iki digunakake minangka konduktor panas lan listrik, amarga nduweni konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat olahan, bisa dikelas lan disigar.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.