C19400 Tembaga

C19400 Tembaga yaiku tembaga-wesi-fosfor, Apik konduktivitas listrik lan termal, uga kekuwatan lan kekerasan, ketahanan suhu pelembab internal internal, resistensi karat, resistensi karat, dll.

Strip kasebut duwe tliti sing dhuwur, bentuk piring sing apik, lan ora ana stres sing tetep.

View as  
 
  • Tembaga tembaga C19400 yaiku wesi tembaga-fosfor, duwe konduktivitas listrik lan termal sing apik, uga kekuwatan lan kekerasan, ketahanan suhu pelembab internal internal, resistensi karat, resistensi karat stres, lan liya-liyane. Strip kasebut nduweni tliti sing dhuwur, piring sing apik wujud, lan ora ana stres sing tetep.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.