C27200 Strip Kuningan

C27200 Kuningan Strip kanthi isi tembaga 63%, duweni sifat mekanik sing apik, plumitinya apik ing hawa adhem, machinability sing apik, gampang welding lan soldering, tahan karat, nanging gampang retak sajrone kakisan, saliyane, rega murah, minangka jinis tembaga sing paling akeh digunakake.
View as  
 
  • C27200 CuZn37 Strass Kuningan kanthi kontena tembaga 63%, duweni sifat mekanik sing apik, plumitinya apik ing kahanan hawa adhem, mesin sing apik, gampang ngelas lan soldering, tahan karat, nanging gampang diluncurake nalika karat, saliyane, rega murah. iku jinis tembaga sing paling akeh digunakake.

  • Coil Strip Kuningan H63 kanthi isi tembaga 63%, nduweni kinerja sing padha karo H65, Uga nduweni kekuwatan lan plastisitas, bisa tahan kanthi pangolahan tekanan adhem lan panas.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.