Tembaga Beryllium

Beryllium Tembaga yaiku campuran tembaga kanthi 0,5% 3 beryllium lan kadhangkala nganggo unsur liya. Tembaga beryllium nggabungake kekuwatan dhuwur kanthi kuwalitas non-magnet lan non-sparking. Beryllium Tembaga nduweni barang-barang metalworking apik, mbentuk lan kuwalitas pemesinan.
Beryllium Copper duwe akeh aplikasi khusus kanggo piranti kanggo lingkungan mbebayani, piranti musik, piranti pangukuran tliti, peluru, lan aeroangkasa. Wesi ngemot beryllium nggawe bahaya inhalasi sajrone manufaktur amarga sifat-sifat beracun.
View as  
 
  • CuBe2 Beryllium Copper Strip minangka campuran tembaga Beryllium tembaga sing paling umum lan misuwur amarga kekuatan lan kekerasan sing dibandhingake karo wesi tembaga komersial. CuBe2 Beryllium Copper Strip ngemot kesepakatan. 2% beryllium lan entuk kekuwatan tegangan sing paling gedhe bisa ngluwihi 200 ksi, nalika kekerasan nyedhaki Rockwell C45. Kangge, konduktivitas listrik minimalake 22% IACS ing kahanan umur.

  • C17200 Beryllium Copper Strip yaiku campuran tembaga Beryllium tembaga sing paling umum lan terkenal amarga kekuatan lan kekerasan dibandhingake karo tembaga komersial.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.