Strip Kuningan

Strip Kuningan nduweni kekuatan luwih dhuwur tinimbang tembaga, konduktivitas listrik lan termal sing apik, resistensi kakisan sing dhuwur ing swasana lan banyu tawar, lan plastik sing apik, gampang digawe adhem lan tekanan tekanan panas, gampang welding, lali lan plato timah, ora ana stres korosi.
View as  
 
  • C27200 CuZn37 Strass Kuningan kanthi kontena tembaga 63%, duweni sifat mekanik sing apik, plumitinya apik ing kahanan hawa adhem, mesin sing apik, gampang ngelas lan soldering, tahan karat, nanging gampang diluncurake nalika karat, saliyane, rega murah. iku jinis tembaga sing paling akeh digunakake.

  • H62 Kuningan Strip Roll karo konten tembaga 62%, duweni sifat mekanik sing apik, plastisitas sing apik ing kahanan panas lan plastis ing kahanan kadhemen, machinability apik, kurang ajar lan welding, tahan karat. Kajaba iku, rega murah lan jinis tembaga sing umume digunakake.

  • C28000 CuZn38 Kuningan Strip, yaiku tembaga sing rata-rata udakara 62% saka tembaga biasa, sipat mekanik sing apik, plastisitas sing apik ing kahanan panas, uga apik ing kondonasi kadhemen, machinability sing apik, kurang aos lan las, tahan karat sing apik, nanging gampang dicekel sajrone karat.

  • Coil Strip Kuningan H63 kanthi isi tembaga 63%, nduweni kinerja sing padha karo H65, Uga nduweni kekuwatan lan plastisitas, bisa tahan kanthi pangolahan tekanan adhem lan panas.

  • H65 Kuningan Strip Coil minangka wesi binar dumadi saka tembaga lan seng sing diproduksi kanggo millennia lan rego kanggo kerjane, kekerasan, resistensi korosi lan penampilan sing apik.

  • C27000 CuZn35 Kuningan kanthi isi tembaga 65%, Kinerja antarane H68 lan H62, rega luwih murah tinimbang H68, uga duwe kekuatan lan plastik sing dhuwur, bisa uga tahan kanthi pangolahan tekanan adhem lan panas.

INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.