Kenalan Elektronik

Hubungan listrik ngontrol kekuwatan langsung utawa ora langsung, ngoperake listrik listrik liwat relay utawa nyediakake gas alam utawa minyak bahan bakar liwat katup listrik sing dioperasikake.
View as  
 
  • Hubungan listrik perak nuduhake piranti elektronik nalika mbukak lan nutup, pamisahan lan kontak saling persimpangan, amarga konduktor logam mungkasi kanthi cepet nalika kontak demam lan cemlorot, supaya bisa ngubungi titik ing proses nggunakake macem-macem frekuensi, rawan oksidasi lan elektrolisis, dadi bakal nambah kekandelan titik kontak, utawa logam polimer (tembaga lan pirang-pirang) kanthi macem-macem bahan, mula bakal diarani kontak salaka.

  • Hubungan listrik kadmium perak (AgCdO) nduweni resistensi kimpalan fusion sing dhuwur, resistensi nyandhang listrik lan resistensi kontak sing kurang. Ing sawetara lapangan tartamtu, nganti saiki, ora ana bahan liya sing bisa diganti.Menehi konten Cadmium oksida bisa nambah resistensi kimpalan bahan gabungan, nanging bakal nambah resistensi kontak lan kenaikan suhu, sauntuke nyuda bahan plastis.

  • Titik kontak salaka uga diarani tip, tombol utawa terminal kontak. Minangka komponen sirkuit listrik sing ditemokake ing saklar listrik, pemancar lan pemecah. Ing kasusun saka rong logam conductive elektrikal sing ngliwati arus listrik utawa insulate nalika celah ing antarane dheweke ditutup utawa mbukak. Jurang kasebut kudu dadi medium udara penebat, vakum, minyak, SF6or liyane insulatingfluid listrik.

  • Rivet kontak obah ngontrol kekuwatan langsung utawa ora langsung, ngoperake listrik listrik liwat arelayor yaiku pamblokiran minyak angkasa gasnemal lan katup listrik.

  • Tips kontak listrik uga diarani titik kontak, tombol utawa terminal. Minangka komponen sirkuit listrik sing ditemokake ing saklar listrik, pemancar lan pemecah. Ing kasusun saka rong logam conductive elektrikal sing ngliwati arus listrik utawa insulate nalika celah ing antarane dheweke ditutup utawa mbukak. Jurang kasebut kudu dadi medium udara penebat, vakum, minyak, SF6or cairan penebat listrik liyane.

  • Kenalan Elektronik Silver Perak digunakake kanthi akeh ing bahan tahan suhu kanthi suhu, aloi listrik kanggo switch kanthi voltase voltase, elektrods sing diproses, lan bahan microelectronik. Minangka bagean lan komponen, akeh digunakake ing aeroangkasa, penerbangan, elektronik, daya, metalurgi, mesin, peralatan olahraga lan industri liyane.

INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.