Kerajang Tembaga

Kerajang tembaga minangka foil logam sing tipis lan terus-terusan disimpen ing lapisan dhasar papan sirkuit, gampang dipatuhi lapisan jampel, kanggo nampa lapisan proteksi cetak, karat sawise pembentukan pola sirkuit. Minangka bahan penting sing digawe saka CCL lan papan sirkuit dicithak (PCB).
Kerajang tembaga PCB (kesucian luwih saka 99,7%, ketebalan 5um-105um) minangka salah sawijining bahan dhasar industri elektronik.
View as  
 
  • Kerajang tembaga murni nduweni ciri oksigen lumahing, bisa dipasang karo macem-macem substrat sing beda, kayata logam, bahan insulasi, lan sapiturute, duwe macem-macem panggunaan suhu. Digunakake utamane ing tameng elektromagnetik lan anti-statis, foil tembaga konduktif diselehake ing permukaan landasan, digabungake karo substrat logam, terus-terusan banget, lan menehi efek perisaran elektromagnetik.

  • Kerajang tembaga PCB yaiku foil logam sing tipis lan terus dilebokake ing lapisan dasar papan sirkuit, gampang dipatuhi lapisan jampel, kanggo nampa lapisan proteksi percetakan, karat sawise pembentukan pola sirkuit. Minangka bahan penting sing digawe saka CCL lan papan sirkuit dicithak (PCB) .PCB foil tembaga (kesucian luwih saka 99,7%, ketebalan 5um-105um) minangka salah sawijining bahan dhasar industri elektronik.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.