C7701 C7521 Nickel Silver Strip
  • Air ProC7701 C7521 Nickel Silver Strip
  • Air ProC7701 C7521 Nickel Silver Strip
  • Air ProC7701 C7521 Nickel Silver Strip
  • Air ProC7701 C7521 Nickel Silver Strip

C7701 C7521 Nickel Silver Strip

Aloi alur belang C7701 C7521, uga diarani wesi tembaga-Nikel-Zinc, sing nduweni formulasi sing apik, karat lan kinerja tahan bathi sing apik, lan aloi iki nduweni warna sing kaya warna perak.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C7701 C7521 Nickel Silver Strip

Pabrik aloi perak nikel, luwih saka 10 taun pengalaman, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka C7701 C7521 Nickel Silverstrip

Campuran aloi C7701 C7521, aloi tembaga-Nikel-Zink alsocalled, sing kalebu kabentukan sing apik, karat lan kinerja tahan bathi sing apik, lan liya-liyane nggumunake warna kaya pérak.

C7701 C7521 Nickel Silver Strip introduction


2. Kelas lan sabar kanggo jalur C7701 C7521 Nickel Silver


Kelas: UNS.C77000, CDA770, CuNi18Zn27, JIS C7701, BZn18-27, CW410J

UNSC75200, CDA752, CuNi18Zn20, JIS C7521, BZn18-20, CW409J

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)



3. Komposisi kimiaC7701 C7521 Nickel Perak jalur


C7701 Komposisi Kimia:

Cu: 54.0-58.00%
Ni: 16.5.00-19.5%
Fe: 0,25% Maks.
Pb: 0,05% Maks.
Mn: 0,50% Maks.
Zn: Balance


Komplek Kimia C7521:

Cu: 62.0-66.00%
Ni: 16.5.00-19.5%
Fe: 0,25% Maks.
Pb: 0,05% Maks.
Mn: 0,50% Maks.
Zn: Balance


Materi

Bahan

Komposisi Kimia



Aja

Ni

Co

Sn

Mn

Fe

Pb

Cu

Salaka nikel

C7701

~

16.5-19.5

~

~

0 ~ 0,5

â ‰ ¤0.25

â ‰ ¤0.05

54-58

C7521

~

16.5-19.5

~

~

0 ~ 0,5

â ‰ ¤0.25

â ‰ ¤0.05

62-66



4. Ukuran lan toleransi jalur C7701 C7521 NickelSilver


Kekandelan mm

Jembar mm

â ‰ ¤200

>200~400

>400~600

>600~1000

Thicknesstolerance / ± mm

Biasa

               

Biasa

                 

Biasa

               

Biasa

                 

0.10~0.20

0.010

0.015

0.015

>0.20~0.30

0.015

0.020

0.020

>0.30~0.50

0.020

0.025

0.030

0.050

>0.50~0.70

0.030

0.035

0.040

0.060

>0.70~1.10

0.040

0.045

0.050

0.070

>1.10~1.50

0.050

0.055

0.060

0.080

>1.50~2.50

0.055

0.060

0.080

0.100


 

5.   Characteristics of C7701 C7521 Nickel Perak jalur


Properties Teknik

Alloy Ora


Kualitas

Bahan


Tensile

Kekuwatan

(Kgf / mmï¼ ‰


Elongasi%


Tes Hardness HV

C7521

O

â ‰ ¥ 38.5

â ‰ ¥ 20

~

1 / 2H

45 ~ 58

â ‰ ¥ 5

120 ~ 180

H

55ä »¥ 上

â ‰ ¥ 3

â ‰ ¥ 150

C7701

1 / 2H

55 ~ 66

â ‰ ¥ 8

150 ~ 210

H

64 ~ 75

â ‰ ¥ 5

180 ~ 240

EH

72 ~ 82

~

240 ~ 260

SH

78 ~ 88

~

230 ~ 270



6. Aplikasi C7701 C7521 Nickel Silverstrip


C7701 C7521 NickelSilver Strip digunakake ing omah komponen komponen osilator Crystal Cairan, mesin medis, slide kanggo potensiometer, instrumen presisi, arsitektur, instrumen angin, lsp.


7. Pabrik pabrik C7701C7521 Strip Nickel Silver



8. Tes lan pemeriksaan kanggo jalur Strip NickelSilver C7701 C7521


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Kekuwatan Tester; Hardness Tester.

C7701 C7521 Nickel Silver Strip test


9. Mill certificate kanggoC7701 C7521 Strip NickelSilver


C7701 C7521 Nickel Silver Strip certificate


10. Packing and shipping for C7701 C7521 Nickel Perak jalur


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

C7701 C7521 Nickel Silver Strip packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C7701 C7521 Nickel Silver Strip delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene jaman kanggoNickel Silver Strip?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.







Panas Tags: C7701 C7521 Nickel Silver Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码