Phosphor Bronze

Phosphor Bronze nduweni kekuwatan lan kelembapan sing dhuwur, ciri kelelahan lan musim semi sing unggul, resistensi karat sing apik, kekiatan kanggo layanan abot, kuwalitas sing apik kanthi gesekan kurang lan resistensi nyandhang sing luwih dhuwur, luwih unggul mbentuk lan muter, resistensi istirahat lan sifat gabung sing apik.
Umume kasus, Phosphor Bronze duwe sifat-sifat listrik lan termal sing cukup kanggo akeh syarat transfer saiki lan panas.
View as  
 
  • C51900 Strip Bronze minangka tembaga timah 6% dibedakake kanthi kombinasi kekuatan lan konduktivitas listrik. Digunakake kanggo konektor lan saiki nggawa sumber ing kontak. Antarane tembaga C51900 timah 4-8% nampilake konduktivitas listrik sing dhuwur, kekuatan sing paling dhuwur bisa dicapai luwih dhuwur tinimbang C51000. Kanthi nggedhekake tambahan sawise proses pembentukan kadhemen kebangkrutan bisa luwih apik.

  • Strip Ramon CuSn8 Phosphor duweke sifat spring paling apik ing kabeh 500 seri Phonor Bronze. Kekerasan, kekuwatan sing dhuwur, ditambah karo formability lan resistensi sing lemes kanggo nggawe kesel iki, pilihan sing paling apik ing endi formasi lan fungsi sing paling abot kudu ditemoni.

  • C52100 Strip Gangsa sing konduktivitas sing nyukupi ndadekake komponen konduktif musim semi. Iki ora tahan kanthi tahan, duwe tahan karat sing apik banget lan bisa gampang dipasang.

  • Strip Bronze CuSn6 minangka campuran tembaga, timah lan fosfor minangka unsur paduan utama. Duwe sifat kekuatan sing rada dhuwur kanggo C5100 Phosphor Bronze nalika njaga konduktivitas listrik sing padha 15 IACS persen.

  • Strip Gangsa CuSn5 Phosphor nduweni kekuwatan lan dhuwure dhuwur, lemes lan karakteristik musim semi, ketahanan karat banget, daya tahan kanggo layanan sing abot, kuwalitas sing apik karo gesekan kurang lan resistensi nyandhang sing luwih dhuwur, luwih unggul mbentuk lan muter, tahan relaksasi stres lan sifat gabung sing apik.

  • C51000 Strip Gangsa kanthi komposisi nominal 94.80% tembaga lan 5.0% timah, deoksidasi kanthi fosfor 0.2% paling akeh digunakake saka fosfor.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.