Klambi perak

Strad hela salaka minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda-beda, kabentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik komposit panas.
Strip klambi salai dilintar nganggo jalur bahan aloi lan lapisan bahan. Sawise dikomposasi kanthi apik, karakter lan kekarepan listrik luwih apik tinimbang logam mulia siji. Iki nyimpen logam sing larang regane, njaga murah lan konsistensi pembangunan sosial.
Material Clad Silver Clan cocok kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis. Ora butuh proses manufaktur liyane, kayata welding utawa soldering sawise kabentuk.
View as  
 
  • Strip tembaga klambi salaka minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kebutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik gabungan panas.Silver Clad Metal Material cocog kanggo Pabrik otomatis sing terus-terusan. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

  • Perak Clad Bronze Strip minangka jinis komposit fungsi anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Logam, wesi utawa wesi sing larang regane dipasang ing logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.Silver Clad Metal Material cocog kanggo nggawe otomatis otomatis. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

  • Perak Clad Brass Strip minangka jinis komposit fungsi anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Logam, wesi utawa wesi sing larang regane dipasang ing logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.Silver Clad Metal Material cocog kanggo nggawe otomatis otomatis. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.