Tembaga Strip

Strip tembaga, Kesucian sing dhuwur, organisasi sing apik lan konten oksigen sing sithik.
Lumahing sing anyar katon warna abang-oranye. Iki digunakake minangka konduktor panas lan listrik, bahan bangunan, lan konstituen macem-macem wesi logam.
Nduwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat olahan, sing bisa dilas lan disaring.
View as  
 
  • Kerajang tembaga murni nduweni ciri oksigen lumahing, bisa dipasang karo macem-macem substrat sing beda, kayata logam, bahan insulasi, lan sapiturute, duwe macem-macem panggunaan suhu. Digunakake utamane ing tameng elektromagnetik lan anti-statis, foil tembaga konduktif diselehake ing permukaan landasan, digabungake karo substrat logam, terus-terusan banget, lan menehi efek perisaran elektromagnetik.

  • Tim tembaga sing dilapisi (Pita tembaga timah) minangka bahan welding khusus kanggo panel solar. Uga bisa diarani pita welding photovoltaic / tape pembakaran / tape konduktif, lan liya-liyane.

  • Tembaga / tape tembaga sing dilapisi perak duwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat ngolah, bisa dilas lan kurang ajar.

  • Strip tembaga / pita tembaga nikel minangka bahan sing cocog kanggo tab baterei. Nduwe kondhisi permukaan, konduktivitas, tenaga kerja, duktilitas, stabilitas lan resistensi karat, lan bisa diiseni lan disisi ultrasonically.

  • Tembaga tembaga C19400 yaiku wesi tembaga-fosfor, duwe konduktivitas listrik lan termal sing apik, uga kekuwatan lan kekerasan, ketahanan suhu pelembab internal internal, resistensi karat, resistensi karat stres, lan liya-liyane. Strip kasebut nduweni tliti sing dhuwur, piring sing apik wujud, lan ora ana stres sing tetep.

  • Kesucian tembaga bebas tembaga bebas TU2 / C10200 udakara 99,95%, konten oksigen ora luwih saka 0,005%, lan total kontek impun ora luwih saka 0,05%. Tembaga bebas oksigen TU2 / C10200 nduweni kinerja pangolahan sing adhem lan panas. Kekuwatan akeh.

INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.