Tembaga alus

Tembaga alus, kemurnian, organisasi apik lan konten oksigen sing sithik.
Lumahing sing anyar katon warna abang-oranye. Iki digunakake minangka konduktor panas lan listrik, bahan bangunan, lan konstituen macem-macem wesi logam.
Nduwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat olahan, sing bisa dilas lan disaring.
View as  
 
  • Strip tembaga sing alus, Kesucian sing dhuwur, organisasi sing apik lan konten oksigen sing sithik banget. Permukaan sing seger karo warna abang-oranye. Iki digunakake minangka konduktor panas lan listrik, bahan bangunan, lan konstituen macem-macem metalalloys.Ia duwe konduktivitas listrik, konduktivitas termal, tahan karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat ngolah, bisa dilas lan dipas.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.