C26800 Strip Kuningan

C26800 Kuningan Strip, minangka jinis tembaga sing paling akeh digunakake. nduweni plastisitas lan kekuwatan sing apik, mesin sing apik, gampang welding lan resistensi karat sing apik.
View as  
 
 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.