Klip Logat

Clad Metal Strip minangka jinis komposit fungsional sing anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Wesi logam, salaka utawa perak sing larang regane ing logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.
Material Clad Silver Clan cocok kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis. Ora butuh proses manufaktur liyane, kayata welding utawa soldering sawise kabentuk.
Iki nyimpen logam sing larang regane, njaga murah lan konsistensi pembangunan sosial.
View as  
 
  • Strip tembaga inlay perak minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik komposit panas. Iki digulung karo jalur bahan aloi lan lapisan bahan. Sawise disusun kanthi apik, karakteristik listrik lan gampang banget luwih apik tinimbang logam mulia siji (kayata emas lan salaka).

  • Strip tembaga klambi salaka minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kebutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik gabungan panas.Silver Clad Metal Material cocog kanggo Pabrik otomatis sing terus-terusan. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

  • Strip Clad Steel Strip nduweni konduktivitas listrik tembaga, konduktivitas termal sing dhuwur, lan resistensi karat sing kuat, biasane digunakake ing industri listrik, industri kabel, perkakas domestik, dekorasi, pencahayaan, kunci dll.

  • Perak Onlay Bronze Strip (phosphor bronze) minangka jinis komposit fungsi anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Logam, wesi utawa wesi sing larang regane dipasang ing logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.Silver Clad Metal Material cocog kanggo nggawe otomatis otomatis. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

  • Strip Kuningan Onlay Perak minangka jinis komposit fungsional sing anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Logam, wesi utawa wesi sing larang regane dipasang ing logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.Silver Clad Metal Material cocog kanggo nggawe otomatis otomatis. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

  • Tembaga Tembaga Onlay Perak minangka jinis komposit fungsi anyar. Adhedhasar wujude tembaga utawa tembaga. Logam, wesi utawa wesi sing larang regane dipasang ing logam dhasar minangka inlay utawa overlay liwat proses ikatan khusus.

INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.