Oksigen Tembaga Gratis

Miturut konten oksigen lan kontaminasi, tembaga bebas oksigen dipérang dadi tambaga bebas oksigen No.
Kesucian tembaga bebas oksigen No 1 udakara 99,97%, konten oksigen ora luwih saka 0,003%, lan total kontek impun ora luwih saka 0,03%;
Kesucian tembaga bebas oksigen No .. udakara 99,95%, konten oksigen ora luwih saka 0,005%, lan total kontem impun ora luwih saka 0,05%.
View as  
 
  • Kesucian tembaga bebas tembaga bebas TU2 / C10200 udakara 99,95%, konten oksigen ora luwih saka 0,005%, lan total kontek impun ora luwih saka 0,05%. Tembaga bebas oksigen TU2 / C10200 nduweni kinerja pangolahan sing adhem lan panas. Kekuwatan akeh.

  • Kesucian tembaga bebas tembaga bebas TU1 / C10100 tekan 99,97%, konten oksigen ora luwih saka 0,03%, lan total konten ora ana luwih saka 0,03%; tembaga bebas oksigen TU1 / C10100 nduweni kinerja pangolahan sing adhem lan panas banget. . Kekuwatan akeh.

  • Miturut konten oksigen lan kontaminasi, tembaga bebas oksigen dipérang dadi No. 1 lan No. 2, tembaga bebas oksigen. Kesucian tembaga bebas oksigen tanpa 99,97%, konten oksigen ora luwih saka 0,003% , lan konten total polusi ora luwih saka 0,03%; Kesucian tembaga bebas oksigen ora udakara 99,95%, konten oksigen ora luwih saka 0,005%, lan total konten impunitas ora luwih saka 0,05%.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.