Tembok tembaga perak
  • Air ProTembok tembaga perak
  • Air ProTembok tembaga perak
  • Air ProTembok tembaga perak
  • Air ProTembok tembaga perak

Tembok tembaga perak

Strip tembaga inlay perak minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik gabungan panas.Ia digulung karo bahan aloi lan jalur bahan dhasar sing beda. Sawise disusun kanthi apik, karakteristik listrik lan gampang banget luwih apik tinimbang logam mulia siji (kayata emas lan salaka).

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Tembok tembaga perak

Pabrik logam klambi, pengalaman luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1.Produksi saka tembaga inlay salaka


Strip tembaga Silverinlay minangka bahan teknis anyar, adhedhasar industri, beda-beda sing digawe dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik hotcomposite.

Iki dikendhalekake nganggo bahan aloi lan lapisan bahan. Sawise dikonsumsi kanthi apik, karakter lan kekarepan listrik luwih apik tinimbang logam larang regane (kayata emas lan perak).


2. Aplikasi salang tembaga inlay salaka


Digunakake kanggo nggunakake macem-macem jinis produksi komponen listrik, kayata, motor mikro, sikat listrik, komutator, jiggle plug / soket, relay, konektor, tuner, lsp.

Apike kanggo nggawe otomatis kanthi otomatis.

Tembok tembaga perak


3. Bahan utama kanggo intake tembaga inlay salaka


Bahan utama: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgSnO2ln2O3, AgZnO,

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi, Kuningan


Materi

Komposisi

Atose

Konduktivitas Listrik

Kapadhetan

Seri

(%)

(Hv)

(% IACS)

(g / cm3)

Ag

     Ag 99.95

30 ~ 70

104

10.5

     Ag 99.85,Ni 0.15

35 ~ 75

102

10.5

AgCu

Ag 80, Cu 20

75 ~ 125

82

10.2

     Ag 75,Cu 25

80 ~ 130

75

10.1

AgNi

     Ag 90,Ni 10

80 ~ 100

90

10

     Ag 85,Ni 15

85 ~ 105

85

9.9

AgSnO2

     Ag 92,SnO2 8

70 ~ 115

85

10

     Ag 90,SnO2 10

70 ~ 125

83

9.9

     Ag 90,SnO2 10

80 ~ 120

75

9.6

AgSnO2In2O3

     Ag 92,SnO2In2O2 8    

70 ~ 115

80

10

     Ag 90,SnO2In2O3 10   

80 ~ 120

75

10

Ag 88, SnO2In2O3 12

80 ~ 125

70

10


4.Pangertosan sakacopperstrips inlay salaka


Ukuran bisa disesuaikan

Jembar Umume

Jembar Perak

Kekandelan total

Kekandelan Perak

Jembar Umume Tolerance

Kekandelan total Tolerance

1,5-60

1,5-60

0,1-0.5

0,05-0.3

± 0,5

± 0,03

1,5-60

1,5-60

0,6-1.5

0,05-1.0

± 0,1

± 0,05

1,5-60

1,5-60

1.6-3.0

0,05-1.5

± 0,2

± 0,08



5. Jinis produk kanggo jalur tembaga inlay salaka


Siji lapisan inlay, rong lapisan inlay, intel lapisan akeh

Tembok tembaga perak specification


6. Proses tembaga inlay salaka


Proses Generalteknologi kanggo jalur inlay

Pesenan

Proses

1

Tembaga striping

2

Surfacetreatment

3

Komposit panas

4

Penyebaran

5

Reresik

6

Penyelenggaraan

7

StripingSambung

8

Mbentuk rol

9

Tes lan Inspeksi

10

Pengemasan


Tembok tembaga perak process



7.   Manufacture plant of copperstrips inlay salaka


Mesin Hier presisi Hi-presisi; Hi-precisionVertical Cutting Machine; Mesin Slotting; Mesin jotosan dhuwur-tliti.


8. Mill certificate kanggo salib tembaga silverinlay


Tembok tembaga perak certificate


9. Pengemasan and shipping for silver inlay copper strips


  Pengemasan:

Kaping pisanan ing film plastik sing Vacuum sing disegel, banjur Isi span ing kothak karton karton sing angel, saben kothak ora luwih gedhe 30kg.

Tembok tembaga perak packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Tembok tembaga perak delivery



10.FAQ

1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Suwene pira wektu kanggo tembaga inlay tembaga?

20-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Tembaga Tembaga Perak Inlay, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码