Nickel Silver Strip

Nickel Silver Strip kanthi warna, kamulyan, ketahanan lemu, resistensi karat, kinerja nggambar jero, apik karo lenga metallic putih, duwe kemrentingan sing apik, resistensi karat lan sifat-sifat mekanik, sing cocog kanggo pangolahan tekanan dingin, rampung lumahing rampung nglereni.
Amarga wesi iki nduweni warna kaya perak, uga diarani perak nikel.
View as  
 
  • Aloi alur belang C7701 C7521, uga diarani wesi tembaga-Nikel-Zinc, sing nduweni formulasi sing apik, karat lan kinerja tahan bathi sing apik, lan aloi iki nduweni warna sing kaya warna perak.

  • C75200 tembaga Nickel Zinc Strip, nduweni kekalahan, uga relaksasi istirahat banget, kurang ajar lan stres, kekuatan dhuwur lan kelenturan, resistensi karat sing apik, lan gampang dadi electroplating, proses panas lan kadhemen lan kinerja proses teknis liyane.

  • C77000 tembaga Nickel Zinc Strip kanthi warna, kelembapan, ketahanan lesu, resistensi karat, kinerja nggambar jero, sugih lilin metallik putih, duwe machinability sing apik, tahan karat lan properti mekanik, cocog kanggo pangolahan tekanan dingin, permukaan sing dhuwur rampung sawise nglereni.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.