C27000 Strip Kuningan

C27000 Kuningan Strip kanthi konten tembaga 65%, Kinerja antarane H68 lan H62, rega luwih murah tinimbang H68, uga duwe kekuatan lan plastik sing dhuwur, bisa uga tahan kanthi pangolahan tekanan adhem lan panas.
View as  
 
 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.