Tembaga Rivet

Tembaga Rivet minangka salah sawijining jinis pengikat paling tuwa lan paling dipercaya. Rivet padhet kaperang mung garan lan sirah sing cacat nganggo bedhil tukul utawa bedhil. Alat kompresi utawa crimping rivet uga bisa ngatasi rivet jinis iki.
View as  
 
  • Tembaga Rivet Tembaga minangka produk logam, bagian sing diwenehi rod kanthi tutup ing mburi. Sawise mlebu menyang anggota sing disambung, ujung liyane kena lan dipencet ing mburi njaba rodha kanggo kompres lan ndandani anggota. Iki kalebu rivet jinis kothong, sing beda karo rivet kothong sing umum dikenal minangka "eye jagung", sing digawe kanthi tusukan pipa kanthi mesin rivet.

  • Rivet tembaga padhet minangka salah sawijining jinis pengikat paling tuwa lan paling dipercaya. Rivet padhet dumadi mung garan lan gulu sing diowahi nganggo bedhil orrivet. Alat kompresi utawa crimping rivet uga bisa ngatasi rivet jinis iki.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.