Klambi Tembaga

Kekuwatan kenceng konduktor baja klambi tembaga luwih gedhe tinimbang konduktor tembaga biasa sing dawane luwih dawa tinimbang karo tembaga.
View as  
 
  • Strip Clad Steel Strip nduweni konduktivitas listrik tembaga, konduktivitas termal sing dhuwur, lan resistensi karat sing kuat, biasane digunakake ing industri listrik, industri kabel, perkakas domestik, dekorasi, pencahayaan, kunci dll.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.