Transformer Tembaga

Struktur tembaga Transformer, Kemurnian, organisasi sing apik lan konten oksigen sing sithik.
Nduwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan sifat-sifat olahan, sing bisa dilas lan disaring.
View as  
 
  • Struktur tembaga pengubah C1100, Kesucian sing dhuwur, organisasi sing apik lan konten oksigen sing sithik.Ia duwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi kakisan, resistensi cuaca lan sifat-sifat ngolah, bisa dilas lan disaring.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.