Warta industri

  • Yen wong mikirake salaka, sing pertama yaiku sing dipikirake yaiku perhiasan lan perak, nanging akeh sing ora ngerteni manawa salaka asring digunakake ing elektronik. Silver digunakake kanggo nggawe macem-macem produk listrik lan umume ditemokake ing kontak listrik ing saklar lan relay.

    2020-04-30

  • Kahanan kerja logam kalebu suhu ubah bentuk, kecepatan ubah bentuk lan mode ubah.

    2020-04-20

 1