Produk

View as  
 
  • Strip tembaga inlay perak minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik komposit panas. Iki digulung karo jalur bahan aloi lan lapisan bahan. Sawise disusun kanthi apik, karakteristik listrik lan gampang banget luwih apik tinimbang logam mulia siji (kayata emas lan salaka).

  • Hubungan listrik perak nuduhake piranti elektronik nalika mbukak lan nutup, pamisahan lan kontak saling persimpangan, amarga konduktor logam mungkasi kanthi cepet nalika kontak demam lan cemlorot, supaya bisa ngubungi titik ing proses nggunakake macem-macem frekuensi, rawan oksidasi lan elektrolisis, dadi bakal nambah kekandelan titik kontak, utawa logam polimer (tembaga lan pirang-pirang) kanthi macem-macem bahan, mula bakal diarani kontak salaka.

  • Strip tembaga klambi salaka minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kebutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik gabungan panas.Silver Clad Metal Material cocog kanggo Pabrik otomatis sing terus-terusan. Ora perlu proses pabrik liyane, kayata welding utawa soldering sawise formasi.

  • Hubungan listrik kadmium perak (AgCdO) nduweni resistensi kimpalan fusion sing dhuwur, resistensi nyandhang listrik lan resistensi kontak sing kurang. Ing sawetara lapangan tartamtu, nganti saiki, ora ana bahan liya sing bisa diganti.Menehi konten Cadmium oksida bisa nambah resistensi kimpalan bahan gabungan, nanging bakal nambah resistensi kontak lan kenaikan suhu, sauntuke nyuda bahan plastis.

  • Kerajang tembaga murni nduweni ciri oksigen lumahing, bisa dipasang karo macem-macem substrat sing beda, kayata logam, bahan insulasi, lan sapiturute, duwe macem-macem panggunaan suhu. Digunakake utamane ing tameng elektromagnetik lan anti-statis, foil tembaga konduktif diselehake ing permukaan landasan, digabungake karo substrat logam, terus-terusan banget, lan menehi efek perisaran elektromagnetik.

  • Titik kontak salaka uga diarani tip, tombol utawa terminal kontak. Minangka komponen sirkuit listrik sing ditemokake ing saklar listrik, pemancar lan pemecah. Ing kasusun saka rong logam conductive elektrikal sing ngliwati arus listrik utawa insulate nalika celah ing antarane dheweke ditutup utawa mbukak. Jurang kasebut kudu dadi medium udara penebat, vakum, minyak, SF6or liyane insulatingfluid listrik.