Hubungi Rivets

Rivet kontak utamane digunakake ing kabeh jinis switch, pengontrol, regulator voltase, pemutus sirkuit, listrik otomotif, bintang magnetik, lan liya-liyane.
Biasane cocog kanggo arus listrik sing ing ngisor 100A, AgNi10 biasane digunakake menyang kontak AC ing ngisor 20A, Agni (15 ~ 40) bisa mbukak beban listrik sing luwih gedhe.
View as  
 
  • Hubungan listrik perak nuduhake piranti elektronik nalika mbukak lan nutup, pamisahan lan kontak saling persimpangan, amarga konduktor logam mungkasi kanthi cepet nalika kontak demam lan cemlorot, supaya bisa ngubungi titik ing proses nggunakake macem-macem frekuensi, rawan oksidasi lan elektrolisis, dadi bakal nambah kekandelan titik kontak, utawa logam polimer (tembaga lan pirang-pirang) kanthi macem-macem bahan, mula bakal diarani kontak salaka.

  • Hubungan listrik kadmium perak (AgCdO) nduweni resistensi kimpalan fusion sing dhuwur, resistensi nyandhang listrik lan resistensi kontak sing kurang. Ing sawetara lapangan tartamtu, nganti saiki, ora ana bahan liya sing bisa diganti.Menehi konten Cadmium oksida bisa nambah resistensi kimpalan bahan gabungan, nanging bakal nambah resistensi kontak lan kenaikan suhu, sauntuke nyuda bahan plastis.

  • Rivet kontak obah ngontrol kekuwatan langsung utawa ora langsung, ngoperake listrik listrik liwat arelayor yaiku pamblokiran minyak angkasa gasnemal lan katup listrik.

  • Kenalan Elektronik Silver Perak digunakake kanthi akeh ing bahan tahan suhu kanthi suhu, aloi listrik kanggo switch kanthi voltase voltase, elektrods sing diproses, lan bahan microelectronik. Minangka bagean lan komponen, akeh digunakake ing aeroangkasa, penerbangan, elektronik, daya, metalurgi, mesin, peralatan olahraga lan industri liyane.

  • Kenalan Elektronik Zinc Perak (AgZnO) minangka perlindungan ora beracun lan lingkungan, duwe welding anti fusi sing apik lan resistensi abrasi listrik, wektu busur sing cendhak, kinerja karakteristik sing apik banget, kemampuan sing kuwat kanggo ngejutake kejutan listrik gedhe.

  • Hubungan listrik peroksida timah perak (AgSnO2) yaiku perlindungan lingkungan lan ora beracun, kanthi prakaryan anti fusi sing apik lan kinerja ketahanan ablasi. Ing umum, miturut kahanan saiki luwih gedhe, AgSnO2 duwe kemampuan tahan ablasi arc luwih apik tinimbang AgCdO, lan ing ngisor lampu utawa beban kapasitif, AgSnO2 nuduhake kemampuan sing kuwat kanggo nolak kejut saiki tinimbang AgCdO, AgNi.

INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.