Titik Hubungan

Titik kontak uga disebut kontak, tombol utawa terminal kontak. Minangka komponen sirkuit listrik sing ditemokake ing saklar listrik, pemancar lan pemecah. Ing kasusun saka rong logam conductive elektrikal sing ngliwati arus listrik utawa insulate nalika celah ing antarane dheweke ditutup utawa mbukak. Jurang kasebut kudu dadi medium udara penebat, vakum, minyak, SF6 utawa cairan penebat listrik liyane.
View as  
 
  • Titik kontak salaka uga diarani tip, tombol utawa terminal kontak. Minangka komponen sirkuit listrik sing ditemokake ing saklar listrik, pemancar lan pemecah. Ing kasusun saka rong logam conductive elektrikal sing ngliwati arus listrik utawa insulate nalika celah ing antarane dheweke ditutup utawa mbukak. Jurang kasebut kudu dadi medium udara penebat, vakum, minyak, SF6or liyane insulatingfluid listrik.

  • Tips kontak listrik uga diarani titik kontak, tombol utawa terminal. Minangka komponen sirkuit listrik sing ditemokake ing saklar listrik, pemancar lan pemecah. Ing kasusun saka rong logam conductive elektrikal sing ngliwati arus listrik utawa insulate nalika celah ing antarane dheweke ditutup utawa mbukak. Jurang kasebut kudu dadi medium udara penebat, vakum, minyak, SF6or cairan penebat listrik liyane.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.