Rivet baja

Rivet baja utamane digunakake ing aplikasi ing ngendi keprigelan lan safety. Aplikasi khas kanggo rivet padhet bisa ditemokake ing bagean struktural pesawat. Atusan ewu rivet solid digunakake kanggo ngumpul pigura pesawat modern ...

View as  
 
  • Rivet baja berongga yaiku produk logam, bagian sing rod-rod kanthi tutup ing mburi. Sawise mlebu menyang anggota sing disambung, ujung liyane kena lan dipencet ing mburi njaba rodha kanggo kompres lan ndandani anggota. Iki kalebu rivet jinis kothong, sing beda karo rivet kothong sing umum dikenal minangka "eye jagung", sing digawe kanthi tusukan pipa kanthi mesin rivet.

  • Rivet baja padat utamane digunakake ing aplikasi ing endi jumlah keandalan lan safety. Aplikasi khas kanggo rivet padhet bisa ditemokake ing bagean struktural. Atusan ewu rivet padhet digunakake kanggo nglumpukake pigura pesawat modern.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.