Kerajang Tembaga Murni
  • Air ProKerajang Tembaga Murni
  • Air ProKerajang Tembaga Murni
  • Air ProKerajang Tembaga Murni
  • Air ProKerajang Tembaga Murni

Kerajang Tembaga Murni

Kerajang tembaga murni nduweni ciri oksigen lumahing, bisa dipasang karo macem-macem substrat sing beda, kayata logam, bahan insulasi, lan sapiturute, duwe macem-macem panggunaan suhu. Digunakake utamane ing tameng elektromagnetik lan anti-statis, foil tembaga konduktif diselehake ing permukaan landasan, digabungake karo substrat logam, terus-terusan banget, lan menehi efek perisaran elektromagnetik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Kerajang tembaga murni
Pabrik Foil tembaga, pengalaman pabrik luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1. Introduction of the Kerajang tembaga murni


Kerajang tembaga murni has a low surface oxygen characteristics, can be attached with a variety of different substrates, such as metal, insulating materials, etc., have a wide range of temperature use. 
Digunakake utamane ing tameng elektromagnetik lan anti-statis, foil tembaga konduktif diselehake ing permukaan landasan, digabungake karo substrat logam, terus-terusan banget, lan menehi efek perisaran elektromagnetik.
Kerajang tembaga murni bisa dipérang dadi rong kategori: foil tembaga sing digulung (foil tembaga RA) lan kerajang tembaga (ED tembaga foil)
Pure Copper Foil
 

2. Grade and temper for Kerajang tembaga murni 


Kelas: C1100, C1020, T2, TU2, C102, Cu-ETP, CDA110, CDA102,
Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)

3. Chemical composition of Kerajang tembaga murni 


Cu + Ag:⠉ ¥ 99,95
Sn :⠉ ¤0.002
Zn:⠉ ¤0.005
Pb:⠉ ¤0.005
Ni:⠉ ¤0.005
Fe:⠉ ¤0.005
Sb :⠉ ¤0.002
S :⠉ ¤0.005
Minangka :⠉ ¤0.002
Bi:⠉ ¤0.001
O:⠉ ¤0.06
Impurities:⠉ ¤0.1

4. Dimension and tolerance of Kerajang tembaga murni


Kekandelan: 9um "100um
Lebar: 10mm - 1350mm
  
5. Mechanical properties for Kerajang tembaga murni
 


6. Application of Kerajang tembaga murni 


Iki digunakake kanthi digunakake ing tameng elektromagnetik lan anti-statis, kalkulator industri, peralatan Komunikasi, peralatan QA, baterei lithium-ion, set televisi sipil, perekam video, pemain CD, copier, telpon, penyaman udara, elektronik otomotif, konsol game.
Kerajang tembaga murni uga digunakake minangka bahan hiasan. Kayata: hotel hotel, biara, pratandha emas, mozek kothak, kerajinan lan liya-liyane.


7. Manufacture plant of Kerajang tembaga murni 

 


8. Tests and inspection for Kerajang tembaga murni


Alat tes: Mikroskop Metallographic; Prosesor Cahaya Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.
 Pure Copper Foil Pure Copper Foil test

9. Mill certificate for Kerajang tembaga murni
 
Pure Copper Foil certificate


10. Packing and shipping for Kerajang tembaga murni


Paket:
Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, dibungkus kaloro film plastik, banjur dibungkus karo kothak kayu utawa palet kayu ..
 
Pure Copper Foil packing

Pangiriman:
Kita bakal milih cara paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1. Dening Air, menyang bandara sing dituduhake.
2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.
Pure Copper Foil delivery
 

11. Pitakon lan Wangsulan

a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?
Ya, kita entuk ISO9001

a2. Suwene wektu pangiriman kanggo tembaga foil?
Yen kumparan master kasedhiya, 3-7 dina sliting bakal siap, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.

a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?
Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.

a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?
Kita ngasilake kanthi ketat miturut gambar lan panjaluk pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha nyedhiyakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.

a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?
Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora, kudu ngisi biaya mfg.

Panas Tags: Kerajang Tembaga Murni, pabrikan, pabrik, supplier, conto khusus, gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码