C5191 Strip Gangsa

C5191 Strip Bronze, yaiku tembaga timah 6% dibedakake kanthi kombinasi kekuatan lan konduktivitas listrik.
Digunakake kanggo konektor lan saiki nggawa sumber ing kontak. Antarane tembaga C51900 timah 4-8% nampilake konduktivitas listrik sing dhuwur, kekuatan sing paling dhuwur bisa dicapai luwih dhuwur tinimbang C51000. Kanthi nggodha tambahan sawise proses kabentuk kadhemen bisa terus bisa ditambah.
View as  
 
  • C51900 Strip Bronze minangka tembaga timah 6% dibedakake kanthi kombinasi kekuatan lan konduktivitas listrik. Digunakake kanggo konektor lan saiki nggawa sumber ing kontak. Antarane tembaga C51900 timah 4-8% nampilake konduktivitas listrik sing dhuwur, kekuatan sing paling dhuwur bisa dicapai luwih dhuwur tinimbang C51000. Kanthi nggedhekake tambahan sawise proses pembentukan kadhemen kebangkrutan bisa luwih apik.

  • Strip Bronze CuSn6 minangka campuran tembaga, timah lan fosfor minangka unsur paduan utama. Duwe sifat kekuatan sing rada dhuwur kanggo C5100 Phosphor Bronze nalika njaga konduktivitas listrik sing padha 15 IACS persen.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.