Inlay perak

Strip inlay perak minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda, sing dibangun dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik komposit panas.
Strip inlay perak digulung nganggo jalur aloi lan jalur bahan wesi sing beda. Sawise disusun kanthi apik, karakteristik listrik lan gampang banget luwih apik tinimbang logam mulia siji (kayata emas lan salaka).
View as  
 
  • Strip tembaga inlay perak minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik komposit panas. Iki digulung karo jalur bahan aloi lan lapisan bahan. Sawise disusun kanthi apik, karakteristik listrik lan gampang banget luwih apik tinimbang logam mulia siji (kayata emas lan salaka).

  • Strip tembaga tembaga perak minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik komposit panas.Ia digulung karo bahan aloi lan jalur bahan dhasar sing beda. Sawise rampung, komposisi listrik lan panggunaan yaiku. luwih apik tinimbang logam mulia siji. Iki nyimpen logam sing larang regane, njaga murah lan konsistensi pembangunan sosial.

  • Strip tembaga inlay perak minangka bahan teknis anyar, adhedhasar kabutuhan industri sing beda-beda, dibentuk dening teknologi komposit suhu jero ruangan utawa teknik gabungan panas.Ia digulung karo bahan aloi lan jalur bahan dhasar sing beda. Sawise disusun kanthi apik, karakteristik listrik lan gampang banget luwih apik tinimbang logam mulia siji (kayata emas lan salaka).

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.