C26000 Strip Kuningan

C26000 Kuningan Strip minangka wesi binar dumadi saka tembaga lan rego kanggo kerjane, kekerasan, resistensi karat lan penampilan sing apik.
View as  
 
  • Kuningan H70 / C2600 / CuZn30: konten tembaga 70%, duwe plastikitas sing apik banget (paling apik ing tembaga), kekuatan dhuwur, machinability apik, lan gampang gulungan kawat.H70 Coil tembaga digunakake ing exchangers panas, tabung kanggo nggawe kertas, mesin lan bagean elektronik.

  • C26000 CuZn30 Kuningan Strip minangka wesi binar dumadi saka tembaga lan seng sing wis diproduksi kanggo millennia lan rego kanggo kerjane, kekerasan, resistensi karat lan penampilan sing apik.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.