C17200 Tembaga Beryllium

Tembaga lan tembaga beryllium yaiku tembaga wesi sing ana 0,5% 3 beryllium 3% lan kadhangkala ana unsur liya. Tembaga beryllium nggabungake kekuwatan dhuwur kanthi kuwalitas non-magnet lan non-sparking. Nduweni kualitas metalworking, mbentuk lan kualitas mesin. Wis akeh aplikasi khusus kanggo alat kanggo lingkungan mbebayani, alat musik, piranti pangukuran tliti, peluru, lan aeroangkasa. Wesi ngemot beryllium nggawe bahaya inhalasi sajrone manufaktur amarga sifat-sifat beracun.
C17200 Tembaga Beryllium minangka wesi Tembaga Beryllium sing umume dienggo lan misuwur amarga wesi tembaga sing paling dhuwur dibandhingake.
View as  
 
 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.