Kawat Perak

Kawat Perak minangka duktus banget, bisa kaliren (rada angel tinimbang emas), logam duwit receh sing ora sarujuk, kanthi lilin metallic putih sing bisa njupuk polish sing dhuwur. Iki minangka logam sing paling reflektif ing Bumi.
Pérak duwe konduktivitas listrik paling dhuwur saka kabeh logam, luwih dhuwur tinimbang tembaga, nanging biaya sing luwih gedhe bisa nyegah supaya ora digunakake ing papan tembaga kanggo tujuan listrik.
View as  
 
  • Kawat Perak murni yaiku logam cilik banget, bisa dilirwakake (rada angel), logam sing ora kompetitif, kanthi warna biru putih sing apik sing bisa njupuk tingkat tinggi. Iku paling anti-termektif ing Bumi.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.