C22000 Strip Kuningan

C22000 Kuningan Strip duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang tembaga, konduktivitas listrik lan termal sing apik, resistensi karat sing dhuwur ing swasana lan banyu seger, lan plastik sing apik, gampang digawe adhem lan tekanan tekanan panas, gampang welding, lali lan platingan timah, ora ana stres korosi.
View as  
 
  • Amarga Coil Strip Kuningan H90 duweni sifat mekanik lan resistensi karat, bisa tahan pangolahan panas lan adhem, lan gampang dilancarake timah, biasane digunakake kanggo pipa panas sing adhem.

  • C22000 CuZn10 Strip Kuningan duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang tembaga, konduktivitas listrik lan termal sing apik, resistensi kakisan sing dhuwur ing swasana lan banyu seger, lan plastikitas sing apik, gampang digawe adhem lan tekanan panas, gampang gampang welding, lali lan plato timah, ora ana strukturan karat stres. .

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.