Tembaga Plated

Tembaga / tape tembaga dilapisi minangka bahan sing cocog kanggo tab baterei. Nduwe kahanan permukaan sing apik, konduktivitas, tenaga kerja, duktilitas, stabilitas lan resistensi karat, lan bisa diiseni lan disisi ultrasonically.
View as  
 
 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.