Rivet aluminium

Rivet aluminium minangka salah sawijining jinis pengikat paling tuwa lan paling dipercaya. Rivet padhet kaperang mung garan lan sirah sing cacat nganggo bedhil tukul utawa bedhil. Alat kompresi utawa crimping rivet uga bisa ngatasi rivet jinis iki.
View as  
 
  • Rivet aluminium minangka salah sawijining jinis pengikat paling tuwa lan paling dipercaya. Rivet padhet dumadi mung garan lan gulu sing diowahi nganggo bedhil orrivet. Alat kompresi utawa crimping rivet uga bisa ngatasi rivet jinis iki.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.