Rivet Kuningan

Kayu rivet utamane digunakake ing aplikasi ing ngendi keprigelan lan safety. Aplikasi khas kanggo rivet padhet bisa ditemokake ing bagean struktural pesawat. Atusan ewu rivet solid digunakake kanggo ngumpul pigura pesawat modern ...
View as  
 
  • Rivet tembaga padhet minangka salah sawijining jinis pengikat paling tuwa lan paling dipercaya. Rivet padhet dumadi mung garan lan gulu sing diowahi nganggo bedhil orrivet. Alat kompresi utawa crimping rivet uga bisa ngatasi rivet jinis iki.

  • Tembaga Rivet Kuningan minangka produk logam, bagian sing diwenehi rod kanthi tutup ing mburi. Sawise mlebu menyang anggota sing disambung, ujung liyane kena lan dipencet ing mburi njaba rodha kanggo kompres lan ndandani anggota. Iki kalebu rivet jinis kothong, sing beda karo rivet kothong sing umum dikenal minangka "eye jagung", sing digawe kanthi tusukan pipa kanthi mesin rivet.

  • Semi Tubular Kuningan Rivet minangka produk logam, bagian sing rod-rod karo tutup ing mburi. Sawise mlebu menyang anggota sing disambung, ujung liyane kena lan dipencet ing mburi njaba rodha kanggo kompres lan ndandani anggota. Iki kalebu rivet jinis kothong, sing beda karo rivet kothong sing umum dikenal minangka "eye jagung", sing digawe kanthi tusukan pipa kanthi mesin rivet.

 1 
INT minangka supplier lan tembung kunci ing China. Minangka pabrik, departemen R&D kita bisa menehi conto gratis gratis kanggo sampeyan. Ngenteni priksaan lan kita bakal ngirim sampeyan dhaptar rega.