Rivets aluminium
  • Air ProRivets aluminium
  • Air ProRivets aluminium
  • Air ProRivets aluminium
  • Air ProRivets aluminium
  • Air ProRivets aluminium

Rivets aluminium

Rivet aluminium minangka salah sawijining jinis pengikat paling tuwa lan paling dipercaya. Rivet padhet dumadi mung garan lan gulu sing diowahi nganggo bedhil orrivet. Alat kompresi utawa crimping rivet uga bisa ngatasi rivet jinis iki.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Rivet aluminium

Pabrik rivets logam, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1.   Introduction of Rivet aluminium


Rivet aluminium are one of the oldest and most reliable types of fasteners. Solid rivets consist simply of a shaft and head that are deformed with a hammer orbedhil rivet. Alat kompresi utawa crimping rivet uga bisa deformthis jinis rivet.


2.   Application of Rivet aluminium


Aluminium rivet digunakake ing aplikasi ing endi sing bisa dipercaya lan count safety. Aplikasi khas kanggo rivet solid bisa ditemokake ing bagean struktural ingpesawat...

instrumen presisi, peralatan mekanik, peralatan elektronik, perangan otomatis, lampu lan industri liyane


3. Bahan Utama kanggo rivet Solid lan kothong


Tembaga, Kuningan, baja, Aluminium.

Aluminum Rivets


4. Surfacetreatment kanggo rivet aluminium


NickelPlated, Nickel Dumb, Nickel Ireng, Zink Putih, Zink Biru, Zink Hitam, Kuning Zink, Plated Chrome, Plato Bronze, Plated Tin, Plated Plated, Purified, Oxidized


5. Spesifikasi sakaAluminiumrivets


Ukuran bisa disesuaikan miturut panjaluk para ahli.

Aluminum Rivets

Aluminum Rivets spacification

6.   Product types for Rivet aluminium


Roundhead. Sirah rata, Solid, semi tubular. Tubular, Kepala Countersunk, dll,

Rivet aluminium padhet

Hollow Semi tubular and tubular Rivet aluminium

Aluminum Rivets type


7. Manufacture plant ofAluminiumrivets  



8.  Quality certificate for Rivet aluminium


Aluminum Rivets certificate


9. Packing and shipping for Aluminiumrivets


Paket:

Pisanan dilebokake 100-1000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.

Aluminum Rivets packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Aluminum Rivets delivery



10.FAQ


Q1. Apa sampeyan bisa nulung pelanggan kanggo ngrancang produk?

A1. Kita bisa mbantu para pelanggan ngrancang produk sing paling apik kanggo nggayuh fungsi sing apik lan biaya sing dijaluk miturut aplikasi.


Q2. Apa sampeyan bakal milih kita milih bahan sing cocog?

A2. Kita bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut pemprosesan sampeyan.


Q3. Apa sampeyan bisa ngetrapake conto gratis?

A4. Yen ana ukuran saham sing pas utawa padha, bisa dikirim kanthi gratis.


Q4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

A5. Kita ngasilake kanthi ketat miturut lukisan lan rekrekuensi pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben parpar, usaha kanggo menehi produktivitas 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


Q5. Kepiye carane ngemas?

A6. Sawise dipriksa, kita sijine bagean sing berkelayakan ing kantong plastik utawa kantong plastik vakum, banjur ing karton utawa kothak kayu. Kita uga nampa kemasan saka pelanggan.






Panas Tags: Rivet aluminium, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码