C1100 Strip Tembaga Transformer
  • Air ProC1100 Strip Tembaga Transformer
  • Air ProC1100 Strip Tembaga Transformer
  • Air ProC1100 Strip Tembaga Transformer
  • Air ProC1100 Strip Tembaga Transformer

C1100 Strip Tembaga Transformer

Struktur tembaga pengubah C1100, Kesucian sing dhuwur, organisasi sing apik lan konten oksigen sing sithik.Ia duwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi kakisan, resistensi cuaca lan sifat-sifat ngolah, bisa dilas lan disaring.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C1100 Strip Tembaga Transformer

Pabrik jalur tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka copperstrip C1100 Transformer


Strobercopper C1100, Kesucian sing dhuwur, organisasi sing apik lan konten oksigen sing sithik.

Nduwe konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lan properti pangolahan, bisa dikepung lan disigar.


2. Kelas lan sabar kanggo Strip tembaga C1100 Transformer


Kelas: GB- T2, BS-C102, Cu-ETP, JIS-C1100, ASTM-C11000, CDA110,

Suhu: O (M), 1 / 4H (Y4), 1 / 2H (Y2), H (Y), HH (T)

Dagang

Status Pasokan

Spesifikasi

Kekandelan

Jembar

C1100

M

0.10~<0.50

â ‰ ¤600

0.50~2.50

â ‰ ¤1000


3. Komposisi kimiaLembar tembaga Transformer C1100


Cu + Ag:⠉ ¥ 99.90

Sn :⠉ ¤0.002

Zn:⠉ ¤0.005

Pb:⠉ ¤0.005

Ni:⠉ ¤0.005

Fe:⠉ ¤0.005

Sb :⠉ ¤0.002

S :⠉ ¤0.005

Minangka :⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.001

O:⠉ ¤0.06

Impurities:⠉ ¤0.1


4. Ukuran lan toleransi Strip C1100 Transformercopper

 

Kekandelan

karo

â ‰ ¤200

>200~400

>400~600

>600~1000

Kekandelan tolerance / ±

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

Tingkat Biasa

Luwih dhuwur

0.10~0.20

0.010

0.015

0.010

0.015

0.010

>0.20~0.30

0.015

0.010

0.020

0.015

0.020

0.015

>0.30~0.50

0.020

0.015

0.025

0.020

0.030

0.020

0.050

0.040

>0.50~0.70

0.030

0.025

0.035

0.030

0.040

0.035

0.060

0.050

>0.70~1.10

0.040

0.035

0.045

0.040

0.050

0.045

0.070

0.060

>1.10~1.50

0.050

0.045

0.055

0.045

0.060

0.055

0.080

0.070

>1.50~2.50

0.055

0.050

0.060

0.055

0.080

0.070

0.100

0.090


5. Sifat mekanik kanggo jalur tembaga C1100Transformer


Bahan

Suhu

 Kekandelan /mm 

Tensilestrength

Elongasi% ï¼ ‰

Vickers atose HV

(MPaï¼ ‰

T2ã € T3

M(softï¼ ‰

â ‰ ¥ 0.2

â ‰ ¥ 195

â ‰‰ 30

â ‰ ¤70

TU1â € TU2

Y4(1 / 4Hï¼ ‰

215 ~ 275

â ‰‰ 25

60 ~ 90

TP1ã € TP2

Y2(1 / 2Hï¼ ‰

245 ~ 345

â ‰ ¥ 8

80 ~ 110


Y(Hï¼ ‰

295 ~ 380

â ‰ ¥ 3

90 ~ 120


Tï THHï¼ ‰

â ‰ ¥ 350

â ‰ ¥ 110


6.   Application of Lembar tembaga Transformer C1100


Tembaga tembaga C1100 asring digunakake ing aplikasi sing gegandhengan, liketransformer, busbar, electronicassembly. Alat elektronik, konektor, alat lan cetakan, konstruksi, penerbangan, militer, dekorasi lan sapiturute.



7. Pabrik pabrik jalur tembaga C1100Transformer



8. Tes lan inspeksi kanggo Strip C1100 Transformercopper


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.

C1100 Strip Tembaga Transformer test


9.   Mill certificate for Lembar tembaga Transformer C1100


C1100 Strip Tembaga Transformer certificate


10. Packing and shipping for Lembar tembaga Transformer C1100


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


C1100 Strip Tembaga Transformer packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C1100 Strip Tembaga Transformer delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu tembaga kanggo tembaga?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa lengkap saben bagean, nyoba pelanggan nggunakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: C1100 Transformer Copper Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码