C17200 Strip Tembaga Beryllium
  • Air ProC17200 Strip Tembaga Beryllium
  • Air ProC17200 Strip Tembaga Beryllium
  • Air ProC17200 Strip Tembaga Beryllium
  • Air ProC17200 Strip Tembaga Beryllium

C17200 Strip Tembaga Beryllium

C17200 Beryllium Copper Strip yaiku campuran tembaga Beryllium tembaga sing paling umum lan terkenal amarga kekuatan lan kekerasan dibandhingake karo tembaga komersial.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C17200 Strip Tembaga Beryllium

Pabrik tembaga Beryllium, luwih saka 10 taun pengalaman, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka jalur tembaga C17200 Beryllium


Tembaga beryllium lan tembaga musim semi yaikutembagawesikanthi 0,5â € 3%berylliumand sometimes with other wesiing elements. Beryllium tembaga combines high strength with non-magnetic and non-sparking qualities. It has excellentkarya logam, forming and machining qualities. It has many specialized applications in tools for hazardous environments, musical instruments, precision measurement devices, bullets, and aerospace. Beryllium-containing wesis create an inhalation hazard during manufacturing due to their toxic properties.

C17200 (CDA 172/ Cube2) Beryllium Copper is the most commonly utilized Copper Beryllium wesi and is notable for its highest strength and hardness compared to commercial tembaga wesis.


C17200 Strip Tembaga Beryllium

  

2.   Grade and temper for C17200 Beryllium tembaga Strip


Kelas: C17200, C172, CDA172, QBe2, CuBe2, CB101

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH


3. Komposisi kimiaC17200 Beryllium tembaga strip


Dadi: 1,9-2,15%
Co + Ni: 0,20% Min.
Co + Ni + Fe: 0,60% Maks.
Cu: Imbangan
Cathetan: Tembaga ditambah tambahan sing padha karo minimum minimum 99,5%.




4.   Characteristic of C17200 Beryllium tembaga strip


â € ¢ Kekuwatan Tinggi

"Formulir Apik

â € ¢ Rintangan rintangan

â € ¢ Easywelding lan soldering

â € ¢ Tahan kesel

Sipat fisik

Kapadhetan (g / cm3)

8.26

Konduktivitas listrik {IACS% (20â 'ƒ)}

25

Modulus kelenturan (KN / mm2)

127

Konduktivitas termal {W / (m * K)}

83.7-130

Cekap saka thermalexpansion (10-6 / â "ƒ 20 / â" ƒ ~ 100 / â "ƒ)    

17,8



5.   Mechanical properties for C17200 Beryllium tembaga strip


Suhu

Kekuwatan Tensile

Entuk Panjang

Elongation A50

Atose

Bendungan

Bendungan

(Rm, Mpa)

Rp0.2, Mpa

%

HV

GW

BW

0

410-540

-

â ‰ ¥ 35

90-160

0

0

1 / 4H

510-620

-

â ‰ ¥ 10

145-220

2

1

1 / 2H

590-695

-

â ‰ ¥ 5

180-240

3

2

H

685-835

-

â ‰ ¥ 2

210-270

6

2




6.   Application of C17200 Beryllium tembaga strip


C17200 beryllium tembaga is used for all kinds of micro motor brushes, switches, relays, connectors, thermostat springs, and various springs that require high strength, high elasticity, high hardness, and high wear resistance etc.   

   

7.   Manufacture plant of C17200 Beryllium tembaga strip




8.   Tests and inspection for C17200 Beryllium tembaga strip


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Strength Tester; Atose Tester.

C17200 Strip Tembaga Beryllium certificate


9.   Mill certificate for C17200 Beryllium tembaga strip


C17200 Strip Tembaga Beryllium packing



10. Packing and shipping for C17200 Beryllium tembaga strip


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

C17200 Strip Tembaga Beryllium delivery



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time forC17200 Beryllium tembaga strip?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyannyedhiyakakeconto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: C17200 Beryllium Copper Strip, pabrikan, pabrik, supplier, disesuaikan, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码