C19400 Strip Tembaga
  • Air ProC19400 Strip Tembaga
  • Air ProC19400 Strip Tembaga
  • Air ProC19400 Strip Tembaga
  • Air ProC19400 Strip Tembaga

C19400 Strip Tembaga

Tembaga tembaga C19400 yaiku wesi tembaga-fosfor, duwe konduktivitas listrik lan termal sing apik, uga kekuwatan lan kekerasan, ketahanan suhu pelembab internal internal, resistensi karat, resistensi karat stres, lan liya-liyane. Strip kasebut nduweni tliti sing dhuwur, piring sing apik wujud, lan ora ana stres sing tetep.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C19400 Strip Tembaga

Pabrik jalur tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..




1. Pambuka jalur tembaga C19400


C19400 yaiku tembaga-zat besi-fosfor, Wis konduktivitas elektronika lan apik, uga kekuwatan lan kekerasan, ketahanan suhu internalsoftening dhuwur, resistensi karat, karatenan stres, lsp.


Strip kasebut duwe tliti sing dhuwur, bentuk piring sing apik, lan ora ana residual.


2. Kelas lan sabar kanggo tembaga tembaga C19400


Kelas: CDA-19400 | CA-19400 | C194 | 194 | CDA194 | CA194 | 19400

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH, SH


3. Komposisi kimiaTembaga tembaga C19400


Komponen kimia kanggo campuran aloi C19400

Unsur

Cu

Fe

P

Zn

Komposisi

â ‰ ¥ 97

2.1-2.6

0.015-0.15

0,05-0.2


4.   Characteristic of Tembaga tembaga C19400


CIRI



  • Tolak Stesss Relaxation
  • Kaping pindho Kawontenan Listrik C260Brass
  • Rusak tahan
  • Format Bendhungan apik
  • Dhuwur kekuwatan

 

5.   Mechanical properties for Tembaga tembaga C19400


MEKANIKALPROPERTI UNTUK C19400 COPPER

Suhu

TensileStrength

Ngasilake Offset

Elongasi

Atose

x 1000 P.S.I.

0,2% ngimbangi x1000 P.S.I.

% ing 2 Inik

.020 Gauge andAbove

H00

O

40 - 50

20 - 40

15 - 35

VH 80 Nom.

H01

1 / 4H

45 - 60

40 - 56

6-20

VH 95 - 120

H02

1 / 2H

53 - 63

36 - 58

6-15

B 59 Nom.

H04

Atos

60 - 70

53 - 65

3-8

B 71 Nom.

H06

Ex-H

67 - 73

64 - 72

2 Min.

B 74 Nom.

H08

Spring

70 - 76

67 - 75

1 Min.

B 76 Nom.

H10

Ex-Spring

73 - 80

70 - 79

-

B 77 Nom.



6.   Application of Tembaga tembaga C19400


Tembaga tembaga C19400 is used in the connector industry of the electronics industry and the material of lead frames for large-scale integrated circuits.




7.   Manufacture plant of Tembaga tembaga C19400



8.   Tests and inspection for Tembaga tembaga C19400


Test instrument : Metallographic Microscope; Digital Light Processor; Strength Tester; Atose Tester.

C19400 Strip Tembaga test


9.   Mill certificate for Tembaga tembaga C19400


C19400 Strip Tembaga certificate


10. Packing and shipping for Tembaga tembaga C19400


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..

C19400 Strip Tembaga packing



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

C19400 Strip Tembaga delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. How long is your delivery time forTembaga tembaga C19400?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: C19400 Tembaga Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码