Bagéan Logam CNC
  • Air ProBagéan Logam CNC
  • Air ProBagéan Logam CNC
  • Air ProBagéan Logam CNC
  • Air ProBagéan Logam CNC

Bagéan Logam CNC

Bagéan ing logam CNC utamane digunakake kanggo peralatanAutomasi, industri otomatis, alat hardware, aksesoris mechinery, perangkat tliti peralatan, alat medis, industri kosmetik, industri penerbangan, mesin industri, mobil lan industri liyane sing digunakake bagean mesin.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Bagéan Logam CNC

Pabrik logam, luwih saka 10 taun ngasilake, ngalami ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Katrangan bagean logam CNC


Jeneng Produk

Custom CNC Machining Stainless Steel Aluminium Bending Sheet Metal Fabrication

Jinis Produk

CNC ngowahi, panggilingan, pengeboran, mecah, kabel pemotong EDM lsp.

Materi

Tembaga, Aluminium, Kuningan, Baja Karat, Baja. lsp

Perawatan lumahing

Galvanzied, seng / plated, daya dicabut, Anodizing, Sandblasting, Pelapik bubuk, Polishing, Ukiran Laser

Ukuran

Minangka panjaluk para pelanggan

Proyek Proyek

Kanggo nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan lan pangolahan cetakan, lsp

Formulir Drawing:

PRO / E, Auto CAD, Solid works, IGS, UG, CAD / CAM / CAE

Mesin Tes

Gauge Height Digital, caliper, Mesin ukur Coordinate, mesin ramalan, panguji kekasaran, panguji kekerasan lan liya-liyane

Industri digunakake

Mesin; peralatan tugas abot; piranti elektronik; Otomatis ganti bagian; telekomunikasi optik ...

Pengemasan

Tas PP / Kothak EPE / Kothak karton utawa kothak kayu

Wektu nyoba conto

7-10 dina sawise konfirmasi

Wektu pangiriman

7-30 dina sawise nampa pembayaran


Bagéan Logam CNC

2. Aplikasi bagean CNC Metal


Bagian logam CNC digunakake kanggoAutomationequipment, industri otomatis, alat hardware, aksesoris mechotherapy, perangkat peralatan, piranti medis, industri kosmetik, industri penerbangan, mesin industri, mobil lan industri liyane sing digunakake bagean mesin.



3. Pabrik pabrik bagean logam CNC


Bagéan Logam CNC details



4. Tes lan inspeksi kanggo bagean logam CNC


Bagéan Logam CNC test


5. sertifikat kualitas kanggo bagean logam CNC


Bagéan Logam CNC certificate



6.Shipping:


Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Bagéan Logam CNC delivery


7. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo bagean logam CNC?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa lengkap saben bagean, nyoba pelanggan nggunakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.







Panas Tags: Bagéan Logam CNC, pabrikan, pabrik, supplier, conto khusus, gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码