Tembaga Clad Steel Strip
  • Air ProTembaga Clad Steel Strip
  • Air ProTembaga Clad Steel Strip
  • Air ProTembaga Clad Steel Strip
  • Air ProTembaga Clad Steel Strip

Tembaga Clad Steel Strip

Strip Clad Steel Strip nduweni konduktivitas listrik tembaga, konduktivitas termal sing dhuwur, lan resistensi karat sing kuat, biasane digunakake ing industri listrik, industri kabel, perkakas domestik, dekorasi, pencahayaan, kunci dll.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Tembaga Clad Steel Strip

Pabrik logam klambi, pengalaman luwih saka 10 taun, ngrambah ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..




1. Pambuka Strip baja klambi tembaga


Kekuwatan tegangan konduktor baja klambi tembaga luwih murah tinimbang konduktor tembaga biasa sing luwih dawa luwih dawa karo tembaga.

Properti


  • -Gawekaratketahanan tembaga
  • -Rintangan maranglemes lemu
  • -Highkekuwatan tegangansaka baja


2. Aplikasi Strip baja klambi tembaga


Copper clad steel strip have copper electrical conductivity, high thermal conductivity, and strong karat resistance, it’s usually used in electrical industry, cable industry, domestic appliance, decoration, lighting, lockset.. etc



3. Bahan utama kanggo tembaga baja klambi


C11000 / T2 / Cu-ETP, STEEL, SUS, C26000 / H70, C27000 / H65, C22000 / H90


4. Spesifikasi sakaBaju klambi nganggo batang


Ukuran bisa disesuaikan

Kekandelan: 0.2mm - 3.0mm

Jembar: â ‰ ¤600



5. Jinis produk kanggo Copsaben klambi baja klambi


Tembaga Clad Steel Strip type



6.   Manufacture plant of Copsaben klambi baja klambi


Mesin Hier presisi Hi-presisi; Hi-precisionVertical Cutting Machine; Mesin Slotting; Mesin jotosan dhuwur-tliti.

Tembaga Clad Steel Strip factory


7. Kontrol kualitas kanggo Tembaga baja klambi


Tembaga Clad Steel Strip quality control


8. Tes lan inspeksi kanggo stainless steel Copper clan


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Prosesor Digital Digital; Kekuwatan Tester; Tester atose.


Tembaga Clad Steel Strip test



9. Paket lan kiriman kanggo Strip baja klambi Tembaga


Paket:

Kaping pisanan ing film plastik sing Vacuum sing disegel, banjur Isi span ing kothak karton karton sing angel, saben kothak ora luwih gedhe 30kg.



Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Tembaga Clad Steel Strip delivery



10. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu kanggo klambi baja klambi clanCopper?

20-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


a3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.





Panas Tags: Tembaga Clad Steel Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码