Cu-ETP T2 PCB Tembaga Strip
  • Air ProCu-ETP T2 PCB Tembaga Strip
  • Air ProCu-ETP T2 PCB Tembaga Strip
  • Air ProCu-ETP T2 PCB Tembaga Strip
  • Air ProCu-ETP T2 PCB Tembaga Strip

Cu-ETP T2 PCB Tembaga Strip

Cu-ETP T2 PCB Copper Strip asring digunakake ing aplikasi sing gegandhengan, kaya industri Hardware, bagean elektronik. Komponen listrik, konektor, bagean cetakan, konstruksi, penerbangan, militer, dekorasi, dll

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Cu-ETP T2 PCB Tembaga Strip

Pabrik tembaga, Pabrik pengalaman luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..



1. Pambuka ing copperstrip Cu-ETP T2 PCB


Cu-ETP T2 Tembaga nduweni konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, resistensi karat, resistensi cuaca lanprosesop, bisa dikasari lan kurang ajar.


2. Bahan lan sabar kanggo belang tembaga Cu-ETP T2 PCB


Kelas: Cu-ETP, JIS-C1100, ASTM-C11000, CDA110, GB- T2, BS-C102

Suhu: O, 1 / 4H, 1 / 2H, H, EH


3. Komposisi kimiaTembaga tembaga Cu-ETP T2 PCB


Cu + Ag:⠉ ¥ 99.90

Sn :⠉ ¤0.002

Zn:⠉ ¤0.005

Pb:⠉ ¤0.005

Ni:⠉ ¤0.005

Fe:⠉ ¤0.005

Sb :⠉ ¤0.002

S :⠉ ¤0.005

Minangka :⠉ ¤0.002

Bi:⠉ ¤0.001

O:⠉ ¤0.06

Impurities:⠉ ¤0.1


4. Ukuran lan toleransi copperstrip Cu-ETP T2 PCB

 

Kekandelan (mm)

Sabar (mm)

Jembar (mm)

Sabar (mm)

0,1 --- 0,50

± 0,01

10 --- 100

± 0,05

0,51 --- 1.0

± 0,015

101--300

± 0,1

1.1 --- 1.5

± 0,02

301--600

± 0,2

1.6 --- 3.0

± 0,03


± 0,3


5. Sipat mekanik kanggo jalur PCBcopper Cu-ETP T2


Bahan

Suhu

Kekandelan / mm

Tensilestrength

Elongasi% ï¼ ‰

Vickers atose HV

(MPaï¼ ‰

T2ã € T3

M(softï¼ ‰

â ‰ ¥ 0.2

â ‰ ¥ 195

â ‰‰ 30

â ‰ ¤70

TU1â € TU2

Y4(1 / 4Hï¼ ‰

215 ~ 275

â ‰‰ 25

60 ~ 90

TP1ã € TP2

Y2(1 / 2Hï¼ ‰

245 ~ 345

â ‰ ¥ 8

80 ~ 110


Y(Hï¼ ‰

295 ~ 380

â ‰ ¥ 3

90 ~ 120


Tï THHï¼ ‰

â ‰ ¥ 350

â ‰ ¥ 110


6.   Application of Tembaga tembaga Cu-ETP T2 PCB


Strip tembaga Cu-ETP T2 asring digunakake ing aplikasi sing gegandhengan, kayata bagean elektronik. Komponen listrik, konektor, bagean cetakan, konstruksi, penerbangan, militer, dekorasi, dll




7.   Manufacture plant of Tembaga tembaga Cu-ETP T2 PCB



8. Tes lan pemeriksaan kanggo copperstrip Cu-ETP T2 PCB


Alat uji coba: Mikroskop Metallographic; Lampu Digital Processor; Kekuwatan Tester; Tester atose.

Cu-ETP T2 PCB Tembaga Strip factory


9.   Mill certificate for Tembaga tembaga Cu-ETP T2 PCB


Cu-ETP T2 PCB Tembaga Strip test


10. Packing and shipping for Tembaga tembaga Cu-ETP T2 PCB


Paket:

Kaping pisanan dibungkus kertas anti-karat, kapindho ditulis nganggo film plastik, banjur dibungkus nganggo kothak kayu utawa palet kayu ..


Cu-ETP T2 PCB Tembaga Strip packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2. Dening Laut, menyang port laut sing dituduhake.

Cu-ETP T2 PCB Tembaga Strip delivery



11. Pitakon lan Wangsulan


a1. Apa sampeyan duwe sertifikat ISO?

Ya, kita entuk ISO9001


a2. Suwene suwene wektu tembaga kanggo tembaga?

Yen koil master kasedhiya, 3-7 dina nindakake sliting bakal kurang, yen ora, mbutuhake 20-25 dina kanggo produksi anyar.


a3. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, kita bisa menehi bahan sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


a4. Kepiye carane ngontrol kualitas?

Kita ngasilake gambar lan panjaluk pelanggan kanthi ketat, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben prekara, mriksa cekap saben bagean, nyoba pelanggan produk 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.


a5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Cu-ETP T2 PCB Tembaga Strip, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码